Opret et nyt projekt

Du kan oprette et nyt projekt ved brug af én af to metoder:

• Opret nyt projekt fra bunden
    Dette anvendes typisk for udbydere, som skal udarbejde en tilbudsliste.
  • Importer eksisterende projekt
    Dette anvendes typisk af de bydende, som skal hente et udbud ind.

Begge metoder kan vælges enten fra projektoversigten (ikonerne i højre spalte), eller i menuen ‘Projekter’ i menubaren øverst. på skærmen.

Vælger du at importerer et eksisterende projekt, skal du blot vælge den XML-fil du ønsker at importerer, og projektet vil automatisk blive sat op til dig.

Nyt projekt

Når du vælger at oprette et nyt projekt, vil du blive præsenteret for nedstående skærmbillede, hvor du skal udfylde projektets navn, og herudover har mulighed for at tilføje yderligere information til projektet.

tl-help-new-project
Siden ‘Nyt projekt’ hvor information om projektet skal angives.

Datafelterne er som følger:

• Navn: Projektet navn (obligatorisk felt)
  • Arbejde: Det arbejde projektet omfatter, f.eks. ‘Alle arbejder’, ‘Tømrer’, ‘Stål’ etc. (valgfrit felt)
  • Arbejdsområde: Aktuelle arbejdsområder, f.eks. ‘Levering og montering’, ‘Levering’ etc. (valgfrit felt)
  • Valuta: Hvilken valuta projektetanvendes
  • Afgift: Om priserne inkluderer afgifter, f.eks. ‘ex. moms’ (valgfrit felt)